**Tiramisugolyó és fermentálás: Lépésről lépésre** **Hozzávalók:** - 250 g mascarpone sajt - 200 ml tejszín - 150 g keksz (például babapiskóta) - 100 ml espresso kávé - 50 g cukor - Kakaópor a díszítéshez - 1 evőkanál rum (opcionális) **A fermentálás f


Ajándékozzon valami igazán különlegeset, ami nemcsak szívhez szóló, hanem ízletes is! A HVG Könyvek szombati gasztroajándék-készítő workshopján lehetőséget kap arra, hogy megajándékozza szeretteit, vagy akár saját magát egyedi, kézzel készített finomságokkal. Csatlakozzon hozzánk, és fedezze fel a kreativitás örömét, miközben ínycsiklandó ajándékokat alkot!

November 30-án, a Borganika varázslatos terében 11 órától egy különleges eseményre invitálunk! Romics Bea, a Szotyi Creations blog megálmodója és a Gasztroajándékok című könyv szerzője, zöldfűszeres parmezános kekszet és tiramisugolyót készít veletek. Az elkészült ínycsiklandó finomságokat ízléses csomagolásban vihetitek haza, így nemcsak a saját ízlelőbimbóitokat kényeztethetitek, hanem egyedi ajándékot is készíthettek szeretteiteknek. Ne hagyjátok ki ezt az ízletes és kreatív élményt!

Délután 14 órától a szuperegészséges fermentált savanyúságok világába kalauzol el minket Király Ágnes, a FerMentor Blog írója. Az esemény során megtanulhatjuk a fermentálás alapjait, miközben két különleges savanyúságot készítünk el saját kezünkkel. A receptjeink között izgalmas savanyúkáposzta-variációkat találunk, mint például a pikáns kimcsis káposzta, a zamatos fokhagymás-répás savanyúkáposzta, valamint a különleges vörösáfonyás-ötfűszeres savanyú káposzta. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy ínycsiklandó és egészséges savanyúságokat készíts!

Dátum: 2024. november 30., időpontok: 11-13 óra és 14-16 óra között.

Helyszín: Borganika, Budapest 1072, Akácfa utca 42-48. (Klauzál téri vásárcsarnok, első emelet)

Related posts