Készítsünk egy különleges tárkonyos libaragulevest, amely igazi ínycsiklandó élményt nyújt! Az alapja egy gazdag, aromás húsleves, amelyet friss zöldségekkel és fűszerekkel bolondítunk meg. A libahús lágy és szaftos, míg a tárkony friss, fűszeres íze egye


Ha egész libát vásárolunk, igazán gazdag és ízletes levest varázsolhatunk az asztalra. A libamelleket és combokat érdemes bontás után lefagyasztani, vagy akár egy teljes libalakomát is készíthetünk belőlük. Az oldalon számos fantasztikus receptet találunk, amelyek segítenek az ötletek megvalósításában. Ha pedig szerencsénk van, és a liba belsőségeit is megkaptuk, a szívet és a zúzát bátran hozzáadhatjuk a leveshez a többi hússal együtt, míg a májat a krumplival együtt főzzük meg. De legyünk óvatosak: ha hízott libával van dolgunk, akkor a májat érdemes különleges ételként elkészíteni, mert kár lenne elpazarolni egy ínycsiklandó levesbe.

Related posts