A pécsi vendéglátás színterén, ahol a helyi ízek és hagyományok találkoznak a modern gasztronómiával, a konyhafőnök szemével nézve egy igazi művészet bontakozik ki. De vajon mit készít otthon egy profi séf, amikor félreteszi a szakács kötényét? Talán a na
Két igazán szuper vendég látogatott el hozzánk, akik szerényen és alázatosan dolgoznak azért, hogy egy tányér ételen keresztül nyújtsanak élményt a pécsieknek.
A bama.hu podcast legújabb adásában eltértünk a megszokottól, ezúttal ugyanis két vendég érkezett hozzánk: Sarus-Terjéki Zoltán és Reszkető Róbert a közelmúltban a pécsi Király utcában megnyitó Kossuth Kisvendéglő konyhafőnökeiként dolgoznak azért, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsanak azoknak, akik betérnek hozzájuk. Az életutakon túl arra is választ kaptunk, hogy egyáltalán főz-e otthon egy profi szakács?!





