Tinder – hogyan üzenetezzünk sikeresen férfiként – második rész

Cikkünk első részében áttekintettük a Tinder alapjait. Az összeállítás második részéből megtudhatja, hogyan szerezzen párokat és miként vigye sikerre online beszélgetéseit.

Korábban már beszéltünk a profil technikai létrehozásáról. De hogyan alakítsuk ki és milyen szabályokat kövessünk a tartalom létrehozásánál?

A Tinder, a profil és a két füstölgő puskacső

A profil kialakítása alapvető a sikerhez, akár egyéjszakás kaland, akár randi és kapcsolat a cél.

Mivel az appban mindenki – fiúk és lányok egyaránt – a képek, azon belül is az első alapján döntenek, ezekbe érdemes energiát fektetni.

Milyen képet tegyen fel?

Olyat, amelyen legjobb arcunkat mutatjuk. A legjobb, ha profi kép. Ha ilyen nincs, kérje meg legalább egy barátját. hogy készítsen Önről egy épkézláb felvételt. Egy következő képen érdemes valamilyen társasági felvételt feltölteni. Szintén mutassuk meg a hobbinkat vagy a sportot amit.szívesen űzünk. Így egy későbbi beszélgetésnél már lesz téma.

Milyen képet NE tegyen fel!

Félmeztelen, fürdőszobában pózolós képet semmiképp. Kivéve, ha egy kiköpött Adonsiz, akkor bejöhet. Az autó / motor előtt  – esetleg félmeztelenül – pózolás szintén nem népszerű. Ha egy kép társaságban ábrázja Önt, válasszon az igényesebbek közül. Ha visítva röhög éppen, amint az egyik barátja sugárban hány, keressen tovább. Talál jobbat is.

A szöveg

Uraknál hosszasan írhatnánk róla, mennyire fontos a szöveg. De nem lenne igaz. A biztonság kedvéért azt javasoljuk, töltse ki valamivel a helyet, de nem ez fog számítani. Ahogy korábban is írtuk, a Tinder egy felületes alkalmazás, a képek viszik el a show-t.

A profil kapcsán tehát azt tanácsoljuk, gyúrjon rá a képekre!

A Tinder másik fő része – az üzenetek

Ha profilja megfelelően vonzó, lesznek találatai. Sokaknál ezt követően jön az igazi dilemma:

“De mit írjak neki?”

Alapszabály, hogy bármit – csak ne legyen unalmas. A mondat mind a két része fontos.

Bármit írhat…

…mert a többség nem ír. Egyáltalán! Az okok fejtegetése pszichológusokat biztosan évtizedekre lekötne, de Ön nem ezért van itt.

Ne legyen unalmas!

A mindenek felett álló főszabály. A Tinder a nemek tekintetében nagyon egyenlőtlen eloszlású: a férfi felhasználók száma a nőiek többszörésre rúg. Hatalmas a verseny, így a “szia, hogy vagy”, “mizu” és hasonló blődségeket felejtse el!

Mutatunk néhány hasznos formulát.

Tinder beszélgetésindítók

Az egyik hatásos módszer, ha elkezd találgatni, milyen is a “párja”, akár vaktában is: “Szia Heni, kitalálom: szereted a cápalevest, szeretsz utazni és nem szereted a macskákat.” Nyugodtan foglaljon bele olyasmit is, amit biztosan nem igaz, legalább lesz téma és nem lesz unalmas az üzenet.

Szintén hasznos lehet, ha valamelyik képen látott tartalomra reagál. Egy síelésen állig beöltözött fotó láttán mondhatjaa például: “Szia Dia, látom szeretsz síelni. Mindent felvettél magadra az első nap, vagy maradt még valami a bőröndben?”.

Egy kis csipkelődés, mint a fenti példa mutatja, kifejezetten jót tesz. “Párosodás” esetén, mielőtt még üzenetet írna, a Tinder az utóbbi időben tanácsokat mutat. Ezeket felejtse el! Az egyik legrosszabb közülük például az “Írj valami kedveset!”. Minden jófiú – értsd unalmas, csak sikertelenségük láttán jófiúként sajnáltatják magukat – így indít, jutalmuk nem is marad el – a meleg tenyér.

Kis játékokat is kitalálhat, kvíznek álcázva első üzenetét.

Hódításra fel, irány a Tinder!