Mi a freshness.hu?

Célunk

A freshness.hu egyetlen célja, hogy számba vegye a biztonsági ajtók előnyeit, megmutassa a különbségeket az egyes ajtótípusok között. Megnéztük a funkciókat, azok előnyeit és hátrányait. Említésre került a biztonsági szint, valamint a leggyengébb láncszem elve. Természetesen nem célunk, hogy egy adott márkát reklámozzunk, ez az oldal kizárólag arra jött létre, hogy népszerűsítse a biztonsági ajtókat. Függetlenül az ártól, márkától, attól, hogy Magyarország mely részein elérhető illetve, hogy kültéri ajtó vagy beltéri ajtó, amiről éppen szó van.

Stratégia

Mivel a freshness.hu mögött magánszemély áll és üzleti céljaink sincsenek, ezért nincs stratégiánk 🙂 Mindössze annyit szeretnénk elérni, hogy tematikailag egy meghatározott kategóriába tartozzon a weblap a rajta található szavak által. Ha úgy tetszik ez egy kísérlet, mely segít felderíteni a keresők pontos működését. Éppen ezért a honlapon található szövegek értelmét ne keresse. A szavak azért hangzanak el, hogy elhangozzanak és le legyenek írva. Minél több aloldalon szerepel az, hogy biztonsági ajtó vagy bejárati ajtó Budapest, annál inkább lesz a domain tartalma tematikusan meghatározott és annál többet ér egy kimenő hivatkozás hasonló tematikájú oldalra. Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a módszer 2017-ben már korántsem olyan hatékony, mint az előző évben volt. A gépi algoritmusok folyamatosan fejlődnek és egyre inkább az on-site tartalom számít.

Fenntarthatóság

Szeretnénk hozzájárulni a fenntartható fejlődéshez, méghozzá azzal, hogy a lehető legtartósabb ajtók vásárlására buzdítjuk önt. Egy rozsdamentes acél bélésű, ellenálló külső borítású ajtó megfelelő karbantartás mellett lényegében örök életű lehet. Szívügyünk a felelősségteljes szolgáltatások kiválasztásához nyújtott segítség nyújtása. Mivel ez egy nehezen kibogozható mondat, kérem inkább a hangszigetelt tűzgátló ajtó és acél biztonsági ajtó Budapest központú tulajdonságaival foglalkozzon és lépjen át a főoldalra, hogy kövesse hivatkozásainkat, melyek kiváló minőségű ajtó Budapest szolgáltatókra mutat.

Végszó

Minden jó, ha jó a vége. Zárjuk sorainkat. Reméljük, hogy ezzel el is érjük a 300 karaktert, ami már egy egész használható mennyiségű szöveget fog itt feltételezni és ezáltal nívósabb, tematikailag erősebb szöveget kapunk, mely a biztonsági ajtók hasznára lesz.